Opschorten activiteiten

UPDATE:
In navolging van de reeds genomen maatregelen (zie onderstaand bericht) zullen wij tevens het clubhuis tot nader order gesloten houden. Vooralsnog blijft het clubhuis gesloten t/m 6 april, conform de richtlijnen van de overheid.

Tot nader order zijn er eveneens geen roei activiteiten of trainingen, ook geen skiffen en ook geen ergometeren. Tour activiteiten zoals de Mosterdtocht zijn reeds afgelast.
Over het al dan niet doorgaan van de Oude IJssel Race 2020 wordt eind maart een besluit genomen.

Zodra er meer informatie is te melden, zullen wij u middels de website op de hoogte stellen.


Geachte leden,

U heeft ongetwijfeld het nieuws gevolgd en zo ook meegekregen dat sportverenigingen en vele andere organisaties de activiteiten en evenementen hebben stopgezet.
Na overleg binnen het bestuur van wsv De Ank, zijn wij tot de conclusie gekomen dat ook wij maatregelen moeten treffen.

Omdat de situatie momenteel nog geen helderheid verschaft in data of termijnen, hebben wij besloten om de Algemene Ledenvergadering te verplaatsen naar komend najaar, u zult hiervan tijdig een uitnodiging ontvangen. Alle andere activiteiten van onze vereniging, bijeenkomsten, lezingen, zeil en roei evenementen, worden tot nader order opgeschort.

Uiteraard houden wij u op de hoogte zodra er meer bekend is en zullen wij de roei en zeil instructie informeren over extra maatregelen m.b.t. hygiëne en gebruik van het materiaal van De Ank.

Wij rekenen op uw begrip en steun in deze,

Met vriendelijke groet,

Pieter Wieman
Voorzitter wsv De Ank