Recreatie vaart

Regioteamlid Niels Ongering van de regio Rivierengebied van het Watersportverbond heeft onlangs een succesvolle presentatie gehouden over de watersport op de Oude IJssel. Doelstelling van de presentatie is het recreatievaren op de oude IJssel te bevorderen. Daarom waren bij deze presentatie vertegenwoordigers aanwezig van de gemeenten aan de Oude IJssel, de middenstand en ook het Waterschap Rijn en IJssel.

Watersportvoorzieningen
In de presentatie worden vele cijfers en feiten over de watersport gegeven. Specifieker wordt er aandacht besteed aan de watersportfaciliteiten langs de Oude IJssel. Bij het plannen en realiseren van deze voorzieningen heeft het regioteam Rivierengebeid dikwijls het waterschap Rijn en IJssel geadviseerd.

Aanlegvoorzieningen De Pol
Zo zijn langs de Oude IJssel op meerdere plekken al meer dan 10 veilige aanlegvoorzieningen voor de watersport aangelegd. In deze context is het belangrijk om de aanlegvoorzieningen bij de Pol in Doetinchem te noemen. Daar is door het regioteam Rivierengebied bereikt dat er op de aanlegplekken ook overnacht kan worden. Een uniek gegeven. Men mag daar overigens niet langer dan 24 uur afgemeerd liggen.

Wilt u meer weten over de watersport op de oude IJssel, bekijk dan de volgende link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.