Kajuit | Zeilen

Van Frits Wessel kregen wij een schitterend tweedelig video verslag van de deelname van een aantal De Ank zeilers aan de 24-uurs zeilrace van eind augustus. Kijk en geniet mee!

 

 


 

Beeld verslag Alternatieve Keppelwedstrijden 2013

Deze diashow vereist JavaScript.

Verslag Alternatieve Keppelwedstrijden 2012

Beste mede-Keppelwedstrijden zeilers

Wat was het een fantastische wedstrijd afgelopen weekend! Prachtig weer, wel een beetje weinig wind, maar goed, het gaf ons ook een excuus om het spinaker weer eens tevoorschijn te halen. We moesten overigens wel even het stof eraf blazen.. Remko en ik hebben genoten en letterlijk alle zeilen bijgezet om ons doel te bereiken. En het is weer gelukt: we hebben voor de tweede keer de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen. Bert en Wim, better luck next year!

Al onze pogingen om onze schepen zo licht mogelijk te maken waren hilarisch en hebben zeker bijgedragen tot enige voortgang met dit lichte weer. Maar helaas… het was net niet genoeg voor jullie. Wim, absoluut een spinaker gaan kopen en Bert, volgend jaar de motor er ook uithalen!

Te veel zon (en een beetje te veel bier) hebben mij vroegtijdig geveld waardoor ik al snel in mijn boot ben verdwenen. Ik heb ook veel te fijne, nieuwe stoelen gekocht. De poedelprijs voor mijn sociale activiteiten dus. Ronny, lever die beker maar weer in! Dat gaan we volgend jaar toch anders doen.

Rest mij Ted en Marja heel hartelijk te bedanken voor weer een geweldige organisatie. Ook bedankt namens Anne en Lisa bij wie het snoep-bloemen-boeket gretig aftrek vond.

Op naar de volgende wedstrijden!

Stefan Breukel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.